Es tracta d'un forn ceràmic que
ofereix la possibilitat de cuinar a baixa temperatura amb carbó i llenyes
aromàtiques. Podem dir que es tracta del Rolls-Royce del Slow Cooking.
Es tracta d'una eina de cuina
molt versàtil i multi funcional amb la que podem fer gustosíssimes barbacoes i rostits. Però també fer-la servir com a
forn de Llenya, fumador, wok, olla ferroviària i per fer potatges, pa,
rebosteria, etc.
Monolith Kamado està present en restaurants de
referència d'arreu d'Europa, on professionals de la alta gastronomia
l'utilitzen per sorprendre als seus comensals amb sabors exquisits i textures innovadores.
Tanmateix, es utilitzada per nombrosos usuaris
particulars, amants de la cuina i del bon menjar, que s'inicien en el
interessant món de Monolith Kamado per gaudir-ne de totes els seus avantatges:
estalvi de combustible, seguretat i facilitat a l'hora de netejar.
Però millor veiem aquest vídeo, gravat per Canal
Cocina, on el Sr. Pedro Alomar, distribuïdor per España de Monolith Kamado, ens
explica que es i com funciona aquesta magnífica eina de cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada