dimecres, 21 de gener del 2015

Coulant de xocolata



Ingredients:
  • 150gr de xocolata fondant a trossos
  • 50gr de mantega a temperatura ambient
  • 3 ous
  • 20gr de farina
  • 80gr de sucre
Procediment:
  1. Encendrem la Monolith i quan arribi a 250 ºC posarem l'elevador amb el deflector a sota i la pedra de ceràmica a dalt. La estabilitzarem a 200ºC més o menys.
  2. Separarem les clares dels rovells dels ous.
  3. Mentre fonem el xocolata amb la mantega, afegirem els rovells i barrejarem amb unes varilles.
  4. Muntarem les clares a punt de neu amb les varilles.
  5. Afegirem el sucre i al final la farina. Finalment ho barrejarem amb el xocolata i ho remenarem fins que quedi una crema homogenia.
  6. Omplirem els motlles fins menys de la meitat i col·locarem a la pedra de ceràmica. Cuinarem durant 10 minuts aproximadament.
  7. Recordeu que hauran de quedar cuits per fora i més líquids per dins.
Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada