dijous, 15 de gener del 2015

Wok de verdures

Ingredients:
  • Oli d'oliva o de girasol
  • 2 dent d'all picats
  • 1 bitxo picat
  • 2 cebes grans trossejades
  • 1 pebrot vermell a la juliana
  • 3 pebrots verds a la juliana
  • 1 pebrot groc
  • 1/2 col xinesa
  • 2 grapats de brots de soja natural
  • Salsa de soja
  • Salsa teriyaki
Procediment:
  1. Encendrem la Monolith i quan arribi a 3500C. Obrirem i col·locarem el wok a sobre de l'elevador amb el triangle a sota, d'aquesta manera el podrem posar directament a sobre de les brases. Haurem de jugar amb el tiratge per evitar que les brases agafin masa força. 
  2. Piquem l'all i el bitxo i trossejem la ceba.
  3. Tallem els pebrots i la col a la juliana.
  4. Afegirem un raig d'oli al wok i seguidament afegirem els alls i el bitxo. Ho saltejarem fin que es daurin. Reservarem.
  5. Afegirem la ceba fins que agafi color i seguidament hi posarem els pebrots i un raig de salsa de soja, sltejarem uns minuts i resrvarem.
  6. Afegirem la col i la saltejarem amb un raig de soja, seguidament afegirem els brots de soja i saltejarem uns minuts.
  7. Finalitzarem saltejnt, uns minuts, tot el conjunt d'ingredients, al que afegirem un raig de soja i un altre de salsa teriyaki.
  8. Servirem al moment.
Altres esntrades de Monolith Kamado:

Restaurants de referència i Monolith Kamado

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada