EUROPA
Situat en una antiga bodega de Copenhague, ara convertida en centre cultural per a l'àrea de l'Atlèntic Nord. Considerat pel Restaurant Magazine, com el millor restaurant del món l'any 2014, 2012, 2011 i 2010).
EUSKADI
EL MIRADOR DE ULIA (1 estrella Michelin)
Ubicat en una vil·la construïda el 1.939 per l'arquitecte donostiarra José Antonio Mendizábal està envoltat d'unes vistes impressionants des d'on a la vegada, el lloc pot veure's des de qualsevol punt de la ciutat.
Actualment, el Chef Rubén Trincado ofereix una exquisida alta gastronomia, servida als seus jardins o a la seva terrassa, un lloc de privilegi on es poden contemplar unes vistes inigualables que comencen a la platja de la Zurriola i en dies clars continua per tota la costa de Guipuzcua, perdent-se pel darrera del ratolí de Getaria. Imatge extreta del blog "Sisters and the City".
Ubicat en una vil·la construïda el 1.939 per l'arquitecte donostiarra José Antonio Mendizábal està envoltat d'unes vistes impressionants des d'on a la vegada, el lloc pot veure's des de qualsevol punt de la ciutat.
Actualment, el Chef Rubén Trincado ofereix una exquisida alta gastronomia, servida als seus jardins o a la seva terrassa, un lloc de privilegi on es poden contemplar unes vistes inigualables que comencen a la platja de la Zurriola i en dies clars continua per tota la costa de Guipuzcua, perdent-se pel darrera del ratolí de Getaria. Imatge extreta del blog "Sisters and the City".
BCC (Basque Culinary Center)
El BCC ha inclòs Monolith Kamado al seu inventari per al complert aprenentatge dels seus alumnes, per que es familiaritzin amb la tècnica.
GALICIA
GASTROMANIA CASA DE XANTARES
CATALUNYA
DAS 1219
El BCC ha inclòs Monolith Kamado al seu inventari per al complert aprenentatge dels seus alumnes, per que es familiaritzin amb la tècnica.
GALICIA
GASTROMANIA CASA DE XANTARES
El seu Chef
Nacho Rodríguez Bello va ser anomenat com a millor cuiner jove de Galicia al
2015. Es seus plats fan bandera de la cuina tradicional gallega y les
sobretaules en família. Utilitza tècniques de cocció a baixes temperatures i
delicats fumats que du a terme amb la Kamado Monolith.
CATALUNYA
DAS 1219
Ubicat
a Das, La Cerdanya, Girona i envoltat d'un entorn d'alta muntanya (1219 m) ens
ofereix una excel·lent cuina amb productes de proximitat i de temporada. El
restaurant compte amb una amplia bodega amb 180 referències de vins nacionals i
internacionals. Ara també, amb Kamado Monolith.
Chef:
Ricard Borràs
OKASAN
Botiga situada en el departament Gourmet del Corte Inglés de la Castellana. Totes les especialitats japoneses fetes a la brasa estan cuinades amb la Kamado Monolith.
Chef: Julián Mármol
CASA CARÚS Casa de comidas
D'origen asturià però ubicat a Madrid, ofereix una cuina tradicional.
Chef: Paco Fernandez Ampudia.
OSCA
MADRID
Dos espais ben diferenciats, un per a tot els públics i l'altre un lloc exclusiu reservat només als socis del club. La seva cuina ens sorprèn amb genials creacions d'estil avantguardista del menjar japonès.
Chef: Julián MármolOKASAN
Botiga situada en el departament Gourmet del Corte Inglés de la Castellana. Totes les especialitats japoneses fetes a la brasa estan cuinades amb la Kamado Monolith.
Chef: Julián Mármol
CASA CARÚS Casa de comidas
D'origen asturià però ubicat a Madrid, ofereix una cuina tradicional.
Chef: Paco Fernandez Ampudia.
OSCA
TATAU BISTRO (1 Estrella Michelin)
Bar de tapes amb una cuina creativa i plena de productes de temporada.
Chef: Antonio Valiene (Tonino)
VALENCIA
Bonic espai gastronòmic on el cuiner avantguardista John Lorente ha estat el primer en cuinar i fumar amb la Monolith Kamado marisc a 550C.
RESTAURANTE VERTICAL (1 Estrella Michelin i 2 Sols Repsol)
RESTAURANTE VERTICAL (1 Estrella Michelin i 2 Sols Repsol)
Ubicat a
l'última planta de l'Hotel Confortel Aqua, amb unes vistes espectaculars de
Valencia, ens ofereix una moderna interpretació de la cuina valenciana.
Chef: Jorge de Andrés
MALLORCA
SON JAUMELL (1 Estrella Michelin)
El Chef
Andreu Genestra, nomenat cuiner jove de l'any a Madrid Fusión, està al capdavant
d'aquest restaurant ubicat a Capdepera, Mallorca, les Balears.
Restaurant ubicat en un meravellós paradís natural en plena Serra de Tramuntana. Podreu menjar, beure i relaxar-vos envoltats d'un paratge natural exquisit.
ALTRES RESTAURANTS EUROPEUS
- SERGIO HERNAN (3 estrelles): 'Oud Sluis' www.sergioherman.com
- LIBRIJE y JONNIE BOER (3 estrelles) www.relaischateaux.com/es/search-book/hotel-restaurant/librije/
- Restaurant NIVEN www.restaurantniven.nl
- Restaurant LA PROVENCE restaurantlaprovence.nl
- Restaurant DE GROENE LANTAARN www.degroenelantaarn.com
- Restaurant ABOUT JACKIE www.aboutjackie.nl
- Alain Alisos, Chef Ejecutivo Chef IJsbrant Wilbrenninck www.devriendenvanjacob.nl/
- Restaurante www.treeswijkhoeve.nl
Atres entrades sobre Monolith Kamado:
Caves Recaredo i Monolith Kamado a l'Hotel Majestic
Historia i evolució de Monolith Kamado
Què és Monolith Kamado
Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com
Historia i evolució de Monolith Kamado
Què és Monolith Kamado
Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada