Ingredients:
1kg de farina de forner
1/2kg d'aigua
13 - 15gr de llevat fresc
20gr de sal.
Procés:
1)Posar la farina formant un volcà.
2)Desfer el llevat amb una mica d'aigua i afegir-lo al volcà juntament amb la sal i l'aigua.
3)Treballar la masa. Un cop tingui consistència, el deixarem fermentar durant 2h tapat amb un drap humit i tornarem a treballar la masa.
4)Deixarem fermentar per segona vegada durant 45-60min.
5)Estabilitzarem la Monolith a 180 graus i col•locarem el pa i tirem una mica d'aigua al refractari per tal de que el vapor d'aigua li dongui color al pa, el podrem retirar pasats 45-50 minuts, o quan el cul del pa estarà dur.
Atres entrades sobre Monolith Kamado:
Restaurants de referència i Monolith Kamado
Monolith Kamado, el "Rolls Royce" del Slow Cooking
Caves Recaredo i Monolith Kamado a l'Hotel Majestic
Historia i evolució de Monolith Kamado
Què és Monolith Kamado
Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com
Restaurants de referència i Monolith Kamado
Monolith Kamado, el "Rolls Royce" del Slow Cooking
Caves Recaredo i Monolith Kamado a l'Hotel Majestic
Historia i evolució de Monolith Kamado
Què és Monolith Kamado
Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada