- Oli d'oliva o de girasol
- 2 dent d'all picats
- 1 bitxo picat
- 2 cebes grans trossejades
- 1 pebrot vermell a la juliana
- 3 pebrots verds a la juliana
- 1 pebrot groc
- 1/2 col xinesa
- 2 grapats de brots de soja natural
- Salsa de soja
- Salsa teriyaki
Procediment:
- Encendrem la Monolith i quan arribi a 3500C. Obrirem i col·locarem el wok a sobre de l'elevador amb el triangle a sota, d'aquesta manera el podrem posar directament a sobre de les brases. Haurem de jugar amb el tiratge per evitar que les brases agafin masa força.
- Piquem l'all i el bitxo i trossejem la ceba.
- Tallem els pebrots i la col a la juliana.
- Afegirem un raig d'oli al wok i seguidament afegirem els alls i el bitxo. Ho saltejarem fin que es daurin. Reservarem.
- Afegirem la ceba fins que agafi color i seguidament hi posarem els pebrots i un raig de salsa de soja, sltejarem uns minuts i resrvarem.
- Afegirem la col i la saltejarem amb un raig de soja, seguidament afegirem els brots de soja i saltejarem uns minuts.
- Finalitzarem saltejnt, uns minuts, tot el conjunt d'ingredients, al que afegirem un raig de soja i un altre de salsa teriyaki.
- Servirem al moment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada